Zwangerschapsreflexologie

Ervaringen

Zwangerschapsreflexologie geeft heel veel mogelijkheden om de vrouw te ondersteunen. Zeer enthousiast ben ik daarom over de toepassing van reflexologie in de periode van de zwangerschap. Het blijft bijzonder en afwisselend om met deze methode zwangere vrouwen te ondersteunen. Ook vind ik het bijzonder om deze ervaringen via mijn cursussen te kunnen delen en overbrengen naar collega’s uit andere disciplines.

Zwangere vrouwen, verloskundigen en collega’s zijn even enthousiast. Lees ook hun persoonlijke ervaringen:

Verloskundigen:
"Natuurlijk vervangt het niet het medische beleid, maar het is wel een enorme toevoeging en verrijking van de mogelijkheden bij behandeling van klachten die een zwangere of barende vrouw kan hebben."  

Lees meer ervaringen...

Zwangere vrouwen:
"Kortom, voor mij was de voetreflexbehandeling van Carla echt een uitkomst. Zonder haar had ik niet voor mijn zoon kunnen zorgen en had ik al helemaal niet van de zwangerschap kunnen genieten. Ik raad het echt iedereen aan!"

Lees meer ervaringen....

Collega’s:
"De onderdelen uit de cursus zijn goed toepasbaar in de praktijk. Ik heb de cursus ervaren als een verrijking van mijn kennis en ik kan hem zeker bij collega-therapeuten adviseren."  

Lees meer ervaringen....