top of page

Ervaringen met integrale reflexologie

Ron
Rugklachten

 

Via via kwam ik in contact met Carla om te kijken of zij iets kon betekenen voor mijn rugpijn en uitstralende zenuwpijn in mijn been.

Ik heb Carla als een warme persoonlijkheid leren kennen, die naast haar vakbekwaamheid op het gebied van voetreflex, zoveel meer betekent voor mensen. Zij voelt via haar handen en geeft meer dan alleen een voetmassage. Haar gevoeligheid en haar intuïtieve vermogen om tot de kern van een probleem te komen, is als een tweede natuur, een vanzelfsprekendheid die haar zeker niet belemmert om met 2 voeten stevig op de grond te blijven staan.

Kortom, Carla is een gevoelige, door het leven ervaren vrouw, die op een nuchtere manier, voor veel mensen iets mag en kan betekenen. Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is verschenen en een belangrijke bijdrage levert en heeft geleverd in de verlichting van mijn pijn en de inzichten die ik van haar mocht krijgen.

Ron, cliënt van Carla

Monique en Lieke
Schildklier en zwangerschapsklachten

 

Mijn ervaring is heel breed bij Carla.

Ik ben ruim 3.5 jaar geleden voor de eerste keer geweest omdat ik zwanger was van een meisje dat in volkomen stuitligging lag. Draaien in het ziekenhuis was geen optie, maar wellicht zou voetreflex wat kunnen doen. Op aanraden van mijn verloskundige ben ik naar Carla gegaan.

Carla heeft me behandeld en de kleine was binnen enkele uren gedraaid. Bij die zwangerschap had ik behoorlijk wat last van bekkeninstabiliteit. Omdat de eerste behandeling bij Carla zo goed was bevallen, heb ik haar weer ingeschakeld om te informeren of ze me ook kon helpen bij mijn bekkenklachten. Hiervoor kom ik nog een enkele keer bij haar en ik ben voor 95% pijn vrij. Als je klachten hebt en je weet niet meer wat er aan te doen is, ga dan zeker een keer bij Carla langs. Ze zal je eerlijk vertellen of ze verwacht je te kunnen helpen.

Ervaring m.b.t. Lieke

Ik heb een dochter met een aangeboren schildklieraandoening. Carla wilde haar graag een keer zien om te kijken of ze haar kon behandelen. We stonden hier als ouders uiteraard voor open, maar hadden ook onze bedenkingen: hoe kan er nu iets gedaan worden aan een aangeboren afwijking? Maar baat het niet dan schaadt het niet.

Echter konden we er al snel niet meer om heen. Na de behandelingen werden de bloedwaarden constanter en dus beter. Onze dochter wordt nu nog een enkele keer behandeld om het stabiel te houden. We hebben een goed gevoel bij Carla en ze is eerlijk en direct en vooral niet zweverig.

 

Monique, cliënte van Carla

Jolanda
Overgang

 

Al enkele jaren heb ik hevige last van overgangsklachten. Vooral hoofdpijn.  Na het een en andere al bezocht te hebben ben ik via mijn zus bij Carla terecht gekomen. Carla kende ik al van 9 jaar geleden toen ik daar heen ben gegaan voor mijn zwangerschapsmisselijkheid.  Het eerste bezoek voelde meteen vertrouwd. Carla is een open, eerlijke en rustige vrouw waar ik me meteen veilig bij voelde. Ze werkt in een mooie en rustige ruimte waar je je heerlijk kan ontspannen. Carla heeft mij niet alleen geholpen om mijn hoofdpijn en andere overgangsklachten te verminderen ze geeft mij ook tips over voeding om zo mijn klachten ook te verminderen. Ik heb gelachen en soms ook een traan moeten laten tijdens mijn bezoekjes. Altijd als ik weer vertrek voel ik me ontspannen en opgelucht en kan ik er weer volop tegen aan. Carla alvast bedankt voor alles. Jij maakt mijn overgangsperiode een stuk gemakkelijker.

Jolanda

Titia
Darmproblemen
 

Ruim twee jaar geleden werd ik ernstig ziek. hoe ernstig was mij, en zeker mijn omgeving op dat moment nog niet bekend. Wel voelde ik dat het foute boel was.

Een steeds terugkerende gedachte was: ik wil fundamenteel genezen. Echt beter worden in de ruimste zin van het woord.

 

Carla kende ik al enkele jaren, en vlak voordat ik ziek werd ontmoette ik haar weer : kom je nou nog een keer langs of helemaal nooit meer, vroeg ze mij. Nou, dat heeft ze geweten! Ongeveer 4 maanden lang heeft ze mij zeer intensief behandeld, vaak om de dag.

 

Ik bleek een darmziekte te hebben, maar was inmiddels zo verzwakt dat mijn basisfuncties uit begonnen te vallen. Carla noemde het "vijf voor twaalf".

Samen met haar ben ik tot mijn kern gekomen, een heel bijzondere ervaring.

Natuurlijk was ik ook onder behandeling bij de reguliere geneeskunde. Mijn behandelend MDL arts was duidelijk ongerust over mijn gezondheidstoestand. Toen het na enkele maanden intensieve behandelingen van Carla ineens heel veel beter ging, was hij oprecht verbaasd. Ik heb hem verteld over Carla en haar behandelingen. Begrijpen deed hij het niet, maar hij kon er niet omheen, aldus zijn woorden.

 

Ik ben oneindig dankbaar dat Carla op mijn pad is gekomen, ze heeft een groot aandeel in mijn genezing gehad, alhoewel ze zelf zegt: het was jouw eigen proces.

 

Carla’s werkwijze?

Ze stelt geen vragen. Heerlijk, want in het begin heb je geen idee.

Ze brengt warmte en liefde en energie waar die zo hard nodig is.

Ze “voelt” wat ze moet behandelen.

Ze is eerlijk en duidelijk en zeker geen “zwever”.

Ze heeft overduidelijk veel bijzondere gaven.

 

 

Titia, cliënte bij Carla

Sandra
Divers
Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel gehad aan de sessies met Carla. Na de bevallingen, zocht ik Carla steeds weer op voor een behandeling. De ene keer omdat ik druk was in mijn hoofd, en de andere keer omdat ik last had van mijn schouder. Met welke klacht ik ook in de stoel zat, na de behandelingen voelde ik telkens dat mijn lichaam er veel baat bij had. Ik ben blij dat ik voor allerlei klachten, maar ook voor de ontspanning nog geregeld in de stoel van Carla plaats mag nemen!

bottom of page