Zwangerschapsreflexologie

Over mij

Carla Huis in 't Veld - Overvelde

Ik ben Carla Huis in ’t Veld-Overvelde. Ik ben geboren op 5 augustus 1959 in Nijmegen en woon sinds 1998 in Waalre. Tijdens het werken in de reguliere gezondheidszorg is mijn interesse gewekt voor de alternatieve gezondheidszorg.
De persoonlijke aandacht én de benadering om de patiënt als één geheel te zien, vind ik namelijk erg belangrijk.


Steeds meer raak ik gepassioneerd door de werkzaamheid en interactie met de cliënt. Het is fantastisch om op deze manier betrokken te zijn en een stukje mee te mogen lopen met hun proces. De holistische aanpak van de behandelingen is erg belangrijk.

Reflexologie is voor mij een heel belangrijk middel geworden om met mensen te werken. De voeten zijn zelfs zo belangrijk voor me, dat de spreuk ‘Het leven vormt de voet, voeten vormen het leven’ mijn lijfspreuk is geworden.

Samenwerking
In samenwerking met verschillende verloskundigen ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen rondom de zwangerschap door middel van reflexologie.

Veel reflexzonetherapeuten hebben de cursus ‘zwangerschapsreflexologie’ al bij mij gevolgd. Dankzij deze cursus kunnen ook zij een goede bijdrage leveren aan het zo positief mogelijk laten verlopen van de zwangerschap. Steeds meer verloskundigepraktijken verwijzen zwangere vrouwen door naar een reflexzonetherapeut met deze specialisatie.