Zwangerschapsreflexologie

Ervaringen

Een holistische benadering van lichaam en geest leidt tot integrale reflexologie. De meridianen die in de acupressuur centraal staan geven vaak een verassende kijk op de onderlinge samenhang van klachten en problemen. De integrale reflexologie maakt hier op diverse manieren gebruik van.

Naast het behandelen van de reflexologie op handen - onderarmen, voeten - onderbenen en oren maak ik eventueel ook gebruik van andere technieken  op het lichaam, zoals het bewerken van acupunctuurpunten, moxa, cupping, tuina-massage, magnetiseren en eenvoudige cranio-sacrale therapie. Uiteraard kan het gesprek ook belangrijk zijn om het bewustzijn met betrekking tot de klacht te vergroten en mogelijk op te lossen.

Enkele ervaringen van cliënten kunt u hieronder verder lezen.

 

Cliënte Monique en dochtertje Lieke

Mijn ervaring is heel breed bij Carla.Ik ben ruim 3.5 jaar geleden voor de eerste keer geweest omdat ik zwanger was van een meisje dat in volkomen stuitligging lag. Draaien in het ziekenhuis was geen optie maar wellicht zou voetreflex wat kunnen doen. 

Lees verder

Cliënt Ron

Via via kwam ik in contact met Carla om te kijken of zij iets kon betekenen voor mijn rugpijn en uitstralende zenuwpijn in mijn been. Ik heb Carla als een warme persoonlijkheid leren kennen, die naast haar vakbekwaamheid op het gebied van voetreflex, zoveel meer betekent voor mensen. 

Lees verder

Cliënte Titia
Ruim twee jaar geleden werd ik ernstig ziek. hoe ernstig was mij, en zeker mijn omgeving op dat moment nog niet bekend. Wel voelde ik dat het foute boel was..
Lees verder