Zwangerschapsreflexologie

Behandelingen

Een reflexzonebehandeling is rustgevend, aangenaam en stimulerend. Het lichaam wordt geactiveerd en tot reiniging aangezet, waardoor het proces van klachtverbetering in gang wordt gezet. Soms vindt er eerst een lichte verergering van de klachten plaats. Dit kan zich uiten in vele vormen, zoals transpireren, huilen, dromen of verandering in ontlasting en urine.

 

Bij klachten

Bij de behandeling van een klacht neem ik tijdens de eerste behandeling indien nodig een uitgebreide intake af. Op basis daarvan stel ik een behandelplan op en bepaal ik samen met de cliënt een doelstelling voor op de korte termijn.

Deze eerste behandeling duurt indien uitgebreide intake daarom ongeveer anderhalf uur. Opvolgende behandelingen duren ongeveer een uur.

Behandelingen voor jonge kinderen zijn korter. Ook bij sommige zwangerschapsklachten gaat de voorkeur uit naar een korte behandeling.

Na zo’n 3 of 4 behandelingen, afhankelijk van de aard en duur van de klacht, maar ook van de reacties op de behandeling, evalueer ik samen met de cliënt de vorderingen. Op dat moment bespreken we het vervolg van de behandelingen.

 

Voor de ontspanning

Een ontspannende voetmassage heeft een goede preventieve werking. Eén behandeling per 4 tot 6 weken is in principe voldoende als een soort onderhoud. Het is natuurlijk altijd mogelijk om met meer regelmaat langs te komen.

 

Afspraak maken

 

Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt via 06 - 21 222 885, of mail voor een afspraak naar reflex.carla@gmail.com.