Zwangerschapsreflexologie

Puur Verloskunde Veldhoven

Sinds een aantal jaar verwijzen wij met volle tevredenheid regelmatig cliënten naar Carla Huis in ’t Veld voor zwangerschapsreflexologie. We hebben de ervaring dat Carla op een deskundige en professionele manier met haar vak bezig is en zwangeren behandelt en ondersteunt wanneer dat mogelijk is.

Vaak wordt de zwangerschap zonder problemen doorlopen. Regelmatig komt het toch voor dat zwangeren last hebben van klachten zoals misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn of vocht vasthouden. In deze gevallen kan Carla middels reflexologie op een verantwoorde en effectieve manier vaak zorgen voor vermindering van de klachten.

Reflexologie vervangt niet het medische beleid, maar kan hier wel een mooie aanvulling op zijn. In het geval van stuitligging lukt het soms door prikkeling van drukpunten het kindje spontaan te laten draaien en kan een medische draaipoging achterwege blijven.

Ook wanneer er sprake is van een zwangerschapswens kan Carla behandeling bieden. Soms gaat hier een lange periode aan vooraf wat verdriet en stress met zich mee kan brengen bij zowel de vrouw als de man. De oorzaken die hieraan vooraf gaan zijn erg divers. Met behulp van fertiliteitsreflexologie kunnen de omstandigheden geoptimaliseerd worden wat de kans op een zwangerschap vergroot.

Het is prettig om cliënten een extra optie te kunnen bieden wanneer medische behandeling (nog) niet noodzakelijk is.

Hopelijk kunnen we onze fijne samenwerking nog lang voortzetten.

 

Nicole Backx
Malou van Gool
Arlaine van Weert

Verloskundige Praktijk Puur Veldhoven inmiddels samenwerking met andere verloskundige en nu Puur Verloskunde