Zwangerschapsreflexologie

Ervaringen

Fertiliteit problemen zijn vaak complex en voor de direct betrokkenen emotioneel en elke persoonlijke situatie vraagt om een specifieke behandeling. Waar dit toe leidt blijkt uit de volgende ervaringen:

Reflexzonetherapeute Marieke de Wever

Naar aanleiding van de vraag van Carla of ik iets wilde schrijven over mijn ervaringen met de fertiliteits reflexologie was ik gelijk enthousiast, omdat ik in de praktijk ervaar dat met name vrouwen behoefte hebben aan ondersteuning in de vorm van aandacht voor hun lichaam op een positieve, voedende manier.

Lees verder

Verloskundige praktijk Puur Veldhoven

Sinds een aantal jaar verwijzen wij met volle tevredenheid regelmatig cliënten naar Carla Huis in ’t Veld voor zwangerschapsreflexologie. We hebben de ervaring dat Carla op een deskundige en professionele manier met haar vak bezig is en zwangeren behandelt en ondersteunt wanneer dat mogelijk is.

Lees verder

Myrthe, cliënte met PCO syndroom en zwangerschapswens

Vanwege mijn zeer onregelmatige menstruatie (soms maanden niet) als gevolg van het PCO syndroom,  een tijdje geleden ben ik gestart met voetreflexologie. Omdat ik niet vaak een eisprong had, was zwanger worden voor mij moeilijk en misschien wel nooit haalbaar.  

Lees verder