Zwangerschapsreflexologie

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling door een erkende reflexzonetherapeut geheel of gedeeltelijk – vaak met maximale uitbetaling per jaar. Dit is afhankelijk van het aanvullende pakket, dus ga dit na bij je eigen zorgverzekeraar.

Praktijk voor reflexzonetherapie En Marche van Carla Huis in ’t Veld is aangesloten bij de RBCZ, SRBAG en de VNRT, de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten. Dit is de beroepsvereniging van gekwalificeerde zelfstandig werkende reflexzone therapeuten. Haar licentieleden hebben naast een gedegen opleiding reguliere medische kennis, omgangskunde en voeding, diepgaande kennis van de reflexzonetherapie.

Hier vind je een actueel overzicht van vergoedingen voor reflexzonetherapeuten die bij de VNRT zijn aangesloten. Carla Huis in 't Veld staat vermeld in de zorggids en op de VNRT-therapeutenlijst die aan de specifieke eisen voldoen.

Let op: bij navragen bij de zorgverzekering (bijv. bij VGZ) - informeren naar - Praktijk voor reflexzonetherapie En Marche (en niet alleen Carla Huis in 't Veld)
Soms wordt ten onrechte gezegd dat Carla Huis in 't Veld niet aangesloten/contract heeft afgesloten is bij VGZ.